شب یلدا

خرید رنگ، روغن، جوهر، واکس، پولیش، براق کننده، بتونه چوب و رنگ ویترای

1-36 از 237



پس از ساخت ظروف و لوازم چوبی، شیشه ای، سنگی، سرامیکی و... برای زیباتر شدن باید از رنگ، واکس، براق کننده، جوهر، رنگ ویترای و ... استفاده نمود. رنگ، روغن و جوهر چوب جزو موادی هستند که در زیباتر شدن لوازم چوبی به کار می‌روند و در طیف رنگی متفاوت تولید می‌شوند. علاوه بر رنگ چوب در ساخت لوازم چوبی از واکس، براق کننده و پولیش استفاده می‌شود که علاوه بر لایه محافظتی با توجه به این که در طیف رنگی مختلف تولید می‌شود نقش مهمی در زیبایی دست سازه شما دارد. مورد دیگری که در امور هنری و ساخت صنایع دستی به کار می‌رود رنگ ویترای است که به رنگ شیشه نیز معروف است و در رنگ آمیزی سنگ، سرامیک، شیشه، لوستر و... قابل استفاده است. در ادامه قصد داریم اطلاعاتی در رابطه با انواع رنگ ، روغن و جوهر چوب، واکس، پولیش، براق کننده و بتونه چوب و رنگ ویترای شیشه در اختیارتان قرار دهیم و به معرفی این محصولات بپردازیم.

انواع پوشش دهنده چوب

نجاران و هنرمندان برای اجرای طرح روی چوب از ابزارهای بسیاری استفاده می‌کنند تا بتوانند به طرح مورد نظر با ظرافت خاص برسند. پس از آن برای جلوه دادن بیشتر به چوب طراحی شده باید از موادی استفاده کنند تا طرح به صورت براق و زیباتر دیده شود. از این رو آنها می‌توانند از انواع جلا دهنده چوب استفاده کنند زیرا این ماده باعث براقیت چوب و نمایان شدن بهتر طرح‌های چوب خواهد شد که جلوه طبیعی کار نیز حفظ می‌شود. هر نوع رنگ چوب، روغن چوب، واکس، شلاک، لاک الکل، وارنیش و غیره باعث شفافیت و جلا دهندگی چوب می‌شود. در نظر داشتن این مواد پوشش مناسبی را به چوب خواهد داد.

رنگ چوب

نکته مهمی که باید قبل از رنگ کاری چوب به آن توجه کرد، استفاده از روغن مخصوص چوب است که استفاده از آن روی سطح کار می‌تواند یکنواختی رنگ و روان‌تر انجام دادن آن روی چوب را به همراه داشته باشد. افراد برای رنگ کردن می‌توانند از پیستوله یا قلم مو برای رنگ کردن وسایل چوبی استفاده کنند اما باید به نکاتی توجه کنند تا کار تمیز انجام شود. یکی از این موارد رنگ کاری با قلم مو در جهت بافت و الیاف چوب است تا رنگ بهتر روی کار بخوابد و تمام بافت چوب رنگ بگیرد. نکته دیگر در رنگ کاری چوب از طریق پیستوله است که باید طبق اصول خاصی انجام گیرد تا هنگام پاشیدن رنگ دچار مشکل نشوید. رنگ چوب را باید چند مرتبه انجام دهید تا کاملا یکدست و یکنواخت شود. نکته مهم دیگری که در هنگام رنگ کاری چوب باید به آن دقت کرد، درست کردن رنگ به صورت یک جا و نگهداری آن در ظرف در بسته است. 

پوشش روغن چوب

با توجه به اینکه چوب دارای متریال خاصی است باید حتما از روغن و رنگ مناسب برای پوشش دهی آن استفاده کرد. برای استفاده از روغن یا جوهر چوب ابتدا باید به نسبت یک و نیم برابر روغن، آب گرم اضافه و با هم ترکیب کرد. روغن‌ چوب یکی از انواع این مواد است و از آن برای نمایان شدن چوب، رنگ آمیزی سطح کار، محافظت از چوب در برابر آسیب‌های احتمالی و غیره استفاده می‌شود. بنابراین این مواد کاربردهای زیادی در کارگاه‌های نجاری دارند و جلوه کار و طول عمر وسایل چوبی را چند برابر می‌کنند. 

واکس چوب

خاصیت استفاده از واکس چوب روی سطوح چوبی باعث ایجاد مقاومت در برابر گرد و غبار، آب و نور می‌شود. با این کار شما اطمینان بیشتری در نگهداری از وسایل چوبی قدیمی و عتیقه خود خواهید داشت. واکس ماده‌ای غلیظ و جامد است، بنابراین قبل از استفاده از آن باید در دمای محیط قرار بگیرد تا کارایی خوب آن حین کار به چشم مشاهده شود. بعضی از واکس‌های موجود در بازار خاصیت جلوگیری از نفوذ آب به سطح چوب را ندارند اما نوع با کیفیت و مرغوب این ماده می‌تواند پاسخگوی این نیاز برای مشتریان باشد. 

پوشش وارنیش

جلا دهنده وارنیش جزء رزین‌ با دوام می‌باشد که از طریق روغن خشک شونده تغییر ماهیت می‌دهد. زمانیکه وارنیش برای جلا دادن محصولات چوبی استفاده می‌شود، در برابر رطوبت، حرارت و موادی که می‌توانند به این محصولات آسیب وارد کند، مقاومت خاصی می‌دهد. میزان روغنی که به عنوان حلال برای این نوع جلا دهنده در نظر گرفته شده، به سه دسته پر روغن، میان روغن و کم روغن تقسیم می‌شود. میزان روغن بیشتر می‌تواند انعطاف و نرم تر شدن جلا دهنده وارنیش باشد تا کارایی بیشتری در زمان استفاده مشاهده شود. از آنجایی که این نوع جلا دهنده در انواع مختلفی تولید شده است، کاربرد متفاوتی نیز دارد. 

پوشش جوهر چوب

برای آستر کاری و رنگ کردن چوب می‌توان از انواع جوهر، شاپان، رنگ‌های فوری و موارد مشابه دیگر استفاده کرد. حلال جوهر چوب تینر 10000 فوری است که باید برای هر بار استفاده آن را با جوهر ترکیب کرد. معمولا آستر کاری چوب با رنگ‌های چوب افراد را دچار مشکل می‌کند و آنچه طبق سلیقه افراد است، نباشد. به همین دلیل باید شاپان را با رنگ ترکیب کرد. اما استفاده از جوهر چوب می‌تواند راه حل مناسبی برای این مشکل باشد و انتظار افراد را از رنگ مدنظرشان برآورد کند.

پوشش سیلر و کیلر چوب

سیلر به عنوان بتونه مایع برای پوشانندگی درز و منافذ جهت یک دست کردن چوب در بازار عرضه می‌شود. این ماده بی رنگ است و پس از مصرف روی چوب قابل مشاهده نمی‌باشد، بنابراین سطح تمیز و صافی را برای رنگ کردن می‌توان با آن آماده کرد. ماده بی رنگ سیلر از موادی شامل زینک روی، رین سویدا، رزین نیترو سلولز و حلال وایلن بوتیل تشکیل شده است. بنابراین با ترکیب این مواد، ماده‌ای با کیفیت تولید می‌شود تا بعد از استفاده، چوب دچار ترک خوردگی یا پوسته شدن نشود. برای استفاده بهتر و کاربردی از این ماده مایع سفت می‌توان آن را با تینر مخلوط کرد تا مایعی رقیق داشته باشیم و نتیجه بهتری پس از استفاده و پوشانندگی روی سازه مشاهده کنیم. نحوه استفاده از سیلر و کیلر به این صورت است که باید برای پوشانندگی درز و منافذ موجود روی سطح چوب از پیستوله بادی، قلم مو یا کاردک استفاده کرد. به این دلیل که اگر قبل از سیلر شدن به چوب از رنگ آستری برای آن استفاده کرده باشیم، دچار جدا شدن رنگ از سطح نشود. با این کار سطح صاف و مناسبی برای سنباده زدن و رنگ کردن چوب خواهیم داشت؛ به شرطی که زمان مناسبی برای خشک کردن سیلر چوب بگذاریم تا کاملا خشک شود.

بتونه چوب

یکی از مهم ترین مراحل رنگ کردن چوب استفاده از بتونه است. به طور معمول در زمان ساخت لوازم چوبی شیارها، درز و سوراخ هایی روی سطح چوب ایجاد می‌شود یا حتی در مواردی بافت خود چوب سوراخ و ناهموار است. برای پوشش دهی این بخش ها باید از ماده مناسبی استفاده شود که بتونه چوب یک گزینه مناسب است. بتونه در رنگ بندی های مختلف استفاده می‌شود که با توجه به رنگ مورد نظر و رنگ چوب انتخاب گردد. 

رنگ ویترای 

هنر ویترای یا نقاشی بر روی شیشه و کریستال از دیرباز بین ایرانیان و سایر ملل رایج بوده است و طرفداران بسیار زیادی دارد. رنگ ویترای به صورتی تهیه شده است که شما به راحتی می‌توانید بر روی ظروف شیشه ای، کریستال، بطری، لوستر، شیشه‌های درب و پنجره و... طرح، نقش و نگار دلخواهتان را رسم کنید. رنگ ویترای در طیف رنگی مختلف تولید شده است که مطابق با نیاز خود می‌توانید هر رنگی را انتخاب نمایید. از رنگ ویترای علاوه بر شیشه می‌توان برای سطوحی همچون سرامیک و سنگ نیز استفاده نمود.

قیمت انواع جلا دهنده چوب

برای اطلاع از قیمت انواع جلا دهنده چوب لطفا به تگ قیمت محصول مراجعه فرمایید و در صورت نیاز به مشاوره قبل از خرید، با چوبینر تماس حاصل نمایید.