تا حالا شده طرحی رو از دکوراسیون داخلی تصور کنی؟ با طرح مدنظرت تو ذهنت شبیه سازی میکنی که چه وسیله یا سازهای رو با چه طرح و مدلی کجا بزاری. معمولا افراد خلاق و هنرمند در صنعت چوب و نجاری همچنین تصوراتی رو برای هر دکوراسیونی میکنن و میتونن به راحتی به مشتری هم انتقال بدن. اما افراد تا زمانی که طرح رو به صورت سه بعدی نبینن نمیتونن اعتماد و اقدام به سفارش و خرید کنن. به همین دلیل باید طرح مورد نظر از دکوراسیون یا سازه رو با یه نرم افزار طراحی اجرا کنن و به مشتری نشون بدن تا هم خیال مشتری از انتقال درخواست و سلیقش راحت بشه و هم مدل رو به صورت سه بعدی و اجرا شده ببینه و درک کنه. نرم افزارهای طراحی زیادی تو بازار وجود داره که افراد طراح میتونن اونو انتخاب کرده و با آموزشهای لازم به اجرای طرح سه بعدی بپردازن. با انتخاب بهترین این نرم افزارها میتونی با سرعت و دقت بالایی طرح دکوراسیون یا کابینت رو شبیه سازی کنی و نتیجه نهایی کار رو ببینی. در ادامه مطلب به معرفی نمونهای از این نرم افزارها میپردازیم و با تجهیزات و یراق آلات مورد نیاز در صنعت کابینت سازی آشناتون میکنیم؛ پس مطالب زیر رو از دست نده.
نرم افزارهای طراحی دکوراسیون داخلی و کابینت
امروزه با پیشرفتهایی که در تکنولوژی و نرم افزارها شده، کار ایده پردازی و اجرا دکوراسیون داخلی و خارجی رو برای افراد علاقه مند به این حرفه راحت کرده. این افراد در ذهن خود ایدهها و طرحهای زیادی برای یک درخواست مشتری دارن حتی سازههای کوچیکی مثل صندلی. پس اونا میتونن برای کارهای بزرگتر مثل تغییر دکوراسیون و بازسازی یه خونه یا اجرا دکوراسیون یه خونه نوساز ایدهها و طرحهای زیادی داشته باشن. اما درک این موضوع برای مشتریها کار سختیه و نمیتونن به راحتی اونو تو ذهن خودشون تصور کنن. پس لازم است طراحان و تولید کنندگان سازهها و وسایل چوبی با اجرای طرح از طریق نرم افزارهای گوناگون به اونا کمک کرده تا اعتمادشونو جلب کنن. برای همین باید با نرم افزارهای طراحی سه بعدی آشنا باشن تا بتونن به این هدف برسن. تا حالا از نرم افزار برای طراحی دکوراسیون استفاده کردی؟ با کدوم نرم افزار طراحی دکوراسیون کار کردی؟
نرم افزار SketchUp
نرم افزار SketchUp در سال 2000 جایزه بین المللی بهترین نرم افزار طراحی دو بعدی و سه بعدی رو گرفت. این نرم افزار مثل، دیگر برنامههای کاربردی تولید شده، هر ساله در حال به روز رسانی و آپدیته. به روز رسانی این نرم افزار باعث شد تا شرکت Trimble Navigator اقدام به خرید مالکیت این نرم افزار کنه. نسخه رایگان نرم افزار اسکچ آپ با عنوان SketchUp Make و نسخه پیشرفته اون با قابلیتهای نامحدود با نام SketchUp Pro منتشر شده. افراد با این نرم افزار میتونن طراحی، ویرایش، اندازه گیری، چرخش اشیا، شبیه سازی محل دوربین، وارد کردن تصاویر دو بعدی و سه بعدی، شبیه سازی معماری و دکوراسیون داخلی یا کابینت بپردازن.
نرم افزار Autodesk 3DMax
نرم افزارهای طراحی سه بعدی زیادی در بازار وجود داره که در نسخههای پیشرفتهای منتشر شدن. اما نرم افزار Autodesk 3DMax از معروفترین برنامههای طراحی داخلی و کوراسیونه که توسط شرکت Autodesk تولید شده. این نرم افزار همه کاره تمام نیاز طراحان رو برآورده میکنه و میشه هر نوع طرحی رو با هر مدل اجرا کرد. نرم افزار 3D Max امکان انیمیشن سازی سه بعدی، رندر سه بعدی، افکت گذاری و غیره را برای افراد به صورت خروجیهای کاملا واقعی فراهم کرده. برای همین توجه افراد زیادی رو جلب کرده و ازش تو شرکتهای طراحی کابینت و دکوراسیون استفاده میکنن تا دید حقیقی از ایده رو به مشتریها انتقال بدن.
نرم افزار Autodesk AutoCad
طراحان برای اجرای کارهای معماری و دکوراسیون داخلی معمولا از نرم افزار AutoCad استفاده میکنن. به نظر افراد این نرم افزار پیچیدگی زیادی داره اما به عنوان یکی از نرمافزارهای محبوب و کاربردی شرکتهای معماری هست که طرحهای گوناگون رو در اون طراحی و شبیه سازی میکنن. جزئیات این نرم افزار باعث شده تا سه بعدی سازی و تجسم فضای داخلی و خارجی محیط به صورت حقیقی و واقعی با ابزارهای پر بهره انجام گیرد. نرم افزار AutoCad برای اجرای ایده افراد و طراحان گزینه مناسب و پیشرفتهای هست.
نرم افزار Autodesk Revit
از محصولات دیگه شرکت Autodesk نرم افزار Revit هست که کاملا تخصصی و حرفهای مختص معماران و طراحان داخلی منتشر شده. طراحان با این نرم افزار میتونن به طراحی و ساخت ساختمان بپردازن و هر طرحی از ساختمان و محیط رو در اون بسازن. با نرم افزار رویت میشه تمام آبجکتها و اشیا رو به صورت سه بعدی ساخت و نمای کلی سازه رو به صورت دو بعدی طراحی کرد. از طرفی هم میشه طراحی سه بعدی دکوراسیون رو در طراحی دو بعدی بچینن و درک محیط رو برای افراد راحت کنن. همچنین در صنعت کابینت سازی و سازههای مختلف چوبی نیز این نرم افزار کاربرد زیادی داره و کار طراحی و اجرای ایده رو برای طراحا راحت میکنه. از دیگر قابلیتهای مهم نرم افزار Revit علاوه بر طراحی امکان محاسبه و مدیریت مالی پروژه هست. به این صورت که میتونی هزینه تولید و مصرف رو بر پایه زمان به دست بیاری. بنابراین نرم افزار Autodesk Revit برای مدل سازی پیشرفته، سه بعدی سازی محیط و دکوراسیون، طراحی جزئیات ساختمانی و شبیه سازی و چیدمان سه بعدی اشیا در محیط دو بعدی مورد استفاده قرار گرفته میشه.
نرم افزار Infurnia
از تخصصیترینو جامعترین نرم افزارهای طراحی کابینت و دکوراسیون، نرم افزار Infurnia هست که به دلیل کارایی و کاربرد زیاد اون بین طراحان جزء پر مصرفترین نرمافزارهای طراحی معرفی میشود. این نرم افزار مختص طراحان حرفهای دکوراسیون ساخته شده که باهاش میتونن پروژههای چند طبقه رو در مدلهای دو بعدی و سه بعدی طراحی و اجرا کنن. ویژگی برجسته این نرم افزار نسبت به دیگر نرم افزارهای طراحی دکوراسیون، آنلاین و مبتنی بر ابره. با نرم افزار اینفرنیا میشه طراحی داخلی رو به صورت سه بعدی شبیه سازی کرد و اشیا آماده و سفارشی از وسایل رو که تو نرم افزار وجود دارد، در قسمتی از فضای طراحی شده قرار داد. با قرار دادن وسایل مختلف مثل مبلمان و کابینت مدنظر در محیط درک افراد نسبت به محیط و طرح نهایی راحتتر میشه.
ابزار آلات مورد نیاز در کابینت سازی
کابینت سازی جزء حرفههای کاربردی تو صنعت چوبه. در محیط آشپزخانه، کابینت از سازههای اصلیه که باید از دوام و استحکام بالایی برخوردار باشه. پس برای افراد نباید فقط شکل ظاهری و زیبایی کار مهم باشه. در حین ساخت کابینت باید از یراق آلات و تجهیزات مرغوب و با کیفیتی استفاده کرد تا دوام کار برای مدتهای طولانی حفظ بشه. از جمله یراق آلات این سازه میشه به لولا کابینت، پایه رگلاژی، جک کابینت، دستگیره کابینت و غیره اشاره کرد.
یراق آلات
زمانیکه به بازار میری تا یراق مناسبی رو برای کابینت انتخاب کنی، با یراق آلات متنوعی مواجهه میشی که انتخاب رو برات سخت میکنه. برای همین باید بدونی دقیقا چه چیزی رو برای چه کاری میخوای تا براساس اینها یراق با دوامی رو خریداری کنی. هنگام انتخاب یراق و تجهیزات باید عواملی مثل وزن، مدل و جنس کابینت رو بدونی. یراق آلات در سایزها و مدلهای مختلفی تولید شدن و نسبت به عوامل ذکر شده باید مدنظر قرار بگیرن. سازهای مانند کمد و کابینت از جمله محصولاتی هستن که به دلیل نگهداری وسایل با وزنهای گوناگون، باید به استحکام و دوام آنها توجه ویژهای شود. با در نظر داشتن این موارد میتوان یراق آلات مناسبی را نیز برای سازههای چوبی انتخاب کرد تا کارایی آنها در هر محیطی حفظ شود. بنابراین باید از لحاظ موقعیت، جنس، مدل و دوام سازه اقدام به انتخاب یراق کرد.
لولا کابینت
لولا کابینت از مهمترین یراق آلات در صنعت کابینت سازی، چوب و MDF هست زیرا باز و بسته کردن آن از طریق این یراق انجام میگیره. انتخاب لولا مناسب با جنس مرغوب باعث راحت شدن کارها و باز و بسته کردن آن در طول روز خواهد شد. از انواع این یراق میشه به لولا گازور زاویه دار، لولا گازور استاندارد، لولا مصارف ویژه و لولا مصارف عمومی اشاره کرد. به عنوان مثال لولا گازور زاویه دار برای کابینتهای گوشهای آشپزخانه در نظر گرفته شده. لولا گازور استاندارد امکان راحت باز و بسته شدن درب کابینت را برای فرد به همراه داره زیرا در دو نوع آرام بند و معمولی تولید شده که هر کدوم از اونا دارای فنر و جک هستن.
ریل کابینت
از ریل کابینت برای آسانتر باز و بسته شدن کشو استفاده میشه. این یراق مانند تجهیزات جانبی دیگر کابینت از انواع مختلف تاندم باکس، ساچمهای و غلطکی برخوردار است. ریلهای ساچمهای بیشترین استفاده را در کشوهای کابینت و کمد دارن که دارای انواع آرام بند، تاچ، سه تکه، دو تکه و ترمز دار تولید شده. هر کدام از این ریلها از مزایایی مانند خارج شدن بیشتر کشو از کابینت و آرام بند بدون صدا کشو برخورداره. ریل تاندم باکس در دو نوع مخفی و بدنه دار امکان جابجایی وزن بالا، آرام بند بودن، ترمز دار و تاچ را دارن.
اتاژور کابینت
اتاژور یا بست نگهدارنده طبقه کابینت باعث افزایش استحکام و دوام سازه میشه. از این یراق برای نصب شیشه به دیوار، نصب قطعات چوبی، نصب طبقههای کابینت به کار برده میشه. بست نگهدارنده طبقه در ابعاد و مدلهای مختلف مربع، مستطیل، بیضی و دیگر اشکال تولید شده و طبق سلیقه افراد و موقعیت سازه در بازار به فروش میرسه. جنس بست نگهدارنده طبقه کابینت اهمیت زیادی در نگه داشتن شیشه و چوب داره که در انواع فلز یا پلاستیک موجوده.
پایه رگلاژی
در صنعت چوب برای ساخت سازههای با دوام و مستحکم باید یراق و پایه با دوام در نظر شود. سازههایی مثل کابینت که مهمترین سازه در محیط آشپزخونس، باید از یراق مرغوب و با کیفیتی استفاده کرد. از اونجایی که داخل کابینت وسایل بسیاری قرار داده میشه تا ظاهر آشپزخانه مرتب دیده بشه، نیاز به پایهای مثل پایه رگلاژی هست که بشه وزن بالای کابینت رو هم تحمل کنه. بهترین گزینه برای سازهای مثل کابینت، پایه رگلاژیه که جنسش از فلزه و استحکام بالایی رو تضمین میکنه. برای نصب پایه رگلاژی به کابینت نیاز به پایه یو هست. به صورتی که باید پایه یو رو جهت نگهداری ورق ام دی اف یا هر نوع چوب دیگر، روی پایه رگلاژی قرار داد. این نوع پایه به دلیل کاربرد و عملکرد مناسبی داره که توجه نجاران و تولید کنندگان زیادی رو در صنعت کابینت سازی به خود جلب کرده.
قیمت انواع تجهیزات و یراق آلات کابینت سازی
برای اطلاع از قیمت انواع تجهیزات و یراق آلات کابینت سازی لطفا به تگ قیمت محصول مراجعه فرمایید و در صورت نیاز به مشاوره قبل از خرید، با چوبینر تماس حاصل نمایید.